Ginger Graham Cracker Crust
Ginger Graham Cracker Crust może być tylko skorupa szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód graham krakersy, mielony imbir, masło i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciasto Z Dyni Imbirowej Z Krakersem Grahama, Ciasto dyniowe z krakersem Grahama, oraz Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. w misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze zmiel krakersy graham, tworząc drobną okruchy.
Dodać cukier, imbir i masło i pulse połączyć. Naciśnij mieszaninę do 9-calowej formy sprężynowej, pracując okruchy na dnie, a następnie po bokach.
Piec przez 10 do 12 minut. Lekko schłodzić przed nadzieniem lub zgodnie ze wskazówkami przepisu na ciasto.