Ginger Ale-Puszka Z Kurczakiem
Ginger Ale-Kurczak z puszki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 2,52 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 835 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz kurczaki, płynne przyprawy do steków, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Imbirowy, Kurczak Sojowo-Imbirowy, oraz Kurczak Sojowy Imbirowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby usunąć podroby i szyje. Kurczaki opłukać zimną wodą; osuszyć.
Umieść każdego kurczaka w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Ubij razem olej i 5 kolejnych składników.
Polej równomiernie kurczaki. Uszczelnić torby i schłodzić, obracając się od czasu do czasu, 8 godzin.
Usuń kurczaki z marynaty, odrzucając marynatę.
Za pomocą otwieracza do puszek ostrożnie usuń pokrywki z puszek piwa imbirowego.
Wyjąć jedną czwartą piwa imbirowego z każdej puszki i zarezerwować do innego użycia, pozostawiając w puszce Pozostałe piwo imbirowe.
Umieść puszki na lekko nasmarowanej dużej patelni.
Umieść każdego kurczaka pionowo na puszce piwa imbirowego, dopasowując puszkę do jamy. Pociągnij nogi do przodu, aby utworzyć statyw, pozwalając kurczakom stać prosto.
Piec, odsłonięty, w 325 przez 1 godzinę i 40 minut lub aż termometr mięsa włożony do uda rejestruje 170 i kurczaki są złotobrązowe.
Odstawić na 10 minut; ostrożnie wyjąć puszki przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy przyprawy Dale ' S liquid steak.