Gina ' s BBQ Cabbage
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Gina BBQ kapusta spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól i pieprz, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Dip szpinakowy Gina, Chrupiący chleb kukurydziany Giny, oraz Gina ' s Butterscotch Sundae dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w dużym rondlu na średnim ogniu, aż tłuszcz zaczął renderować, ale boczek nie jest jeszcze chrupiące.
Dodać czerwoną cebulę, jabłka, sól i pieprz, do smaku.
Saute aż mieszanina zmięknie, o 5 protokół.
Dodajemy kapustę i mieszamy, aż zacznie zmiękać i więdnąć; ponownie doprawiamy solą i pieprzem, do smaku.
Dodać bulion z kurczaka i ocet jabłkowy i zmniejszyć na średnim ogniu. Przykryć i mieszać od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka.
Po ugotowaniu kapusty zdejmij pokrywkę i dodaj sos Neely ' s BBQ. Włącz ciepło do medium i pozwól, aby ciecz zmniejszyła się, aż będzie przyjemna i syropowata.
Przełożyć do miski i na wierzch posmarować masłem.