Giblet Gravy Supreme

Giblet Gravy Supreme
Giblet Gravy Supreme może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jeśli masz marchew, seler, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Spróbuj SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz podroby i szyję. Owinąć wątróbkę hermetycznie i schłodzić, aby dodać później lub zapisać do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, połączyć podroby, szyja, 10 szklanki bulionu, wino, cebula, marchew, seler, pietruszka, i majeranek. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek jest bardzo delikatny po przekłuciu, o 1 1/2 godziny. W razie potrzeby, dodać wątróbkę i gotować na wolnym ogniu 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
MarchewMarchew
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SelerSeler
CebulaCebula
BulionBulion
WątrobaWątroba
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tymczasem, w 10-do 12-calowej patelni na dużym ogniu, mieszać mąkę, aż będzie złoty kolor i pachnie bogato tosty (ale nie przypalony), 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać bulion przez drobny sitko do miski. Wyrzucić warzywa. Odmierz bulion. Jeśli masz więcej niż 8 filiżanek, gotuj, aby zmniejszyć; jeśli masz mniej, dodaj więcej bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Odciągnąć mięso z szyi; wyrzucić kości. Mięso i podroby drobno posiekać (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Trzepaczką delikatnie wymieszać około 3 szklanki gotowanego bulionu na mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wlać do 5-do 6-quart patelni i dodać pozostały bulion. W razie potrzeby zeskrobać kapiele z indyka bez patelni do pieczenia lub grillowania i dodać do bulionu. Mieszać na dużym ogniu do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, przez około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
W razie potrzeby dodaj podroby i wymieszaj jeszcze 1 do 2 minut.
10
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia54
Magazyn