Giant Ding Dong Cake
Giant Ding Dong ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 8G białka, oraz 32G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 724 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz skrócenie, chipsy czekoladowe, instant mix budyń czekoladowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Giant Ding Dong Cake, Tort Solony Karmelowy "Ding Dong", oraz Tort solony karmelowy "ding Dong" dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy springform patelni.
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową i budyń błyskawiczny. Zrób studnię w środku i wlej jajka, olej i wodę.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne ciasto całkowicie na stojaku drucianym przed wyjęciem z patelni.
Pokroić 1 cal grubości plaster off górnej części ciasta i odstawić. Scoop się ciasto na środku dolnej części w ciągu 1 cal z boków. Wyrzucić lub zapisać do innego użycia. Aby zrobić nadzienie, ubić razem mąkę i mleko. Gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż zgęstnieje. Odstawić do całkowitego ostygnięcia.
Gdy mieszanina mąki i mleka ostygnie, ubić 1/2 szklanki skracania, masło, cukier i wanilia na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać mieszaninę mleka i nadal bić przez 4 Więcej minut. Łyżka do środka ciasta i zastąpić warstwę pokrojone od góry.
Połącz chipsy czekoladowe, 1/4 szklanki skracania, syrop kukurydziany i wodę w górnej części podwójnego kotła.
Podgrzewać, często mieszając, aż stopi się i będzie gładka.
Wlać ciepłą glazurę na wierzch ciasta i wygładzić boki. Przechowywać w lodówce aż do podania.