Giant Chocolate Peanut Butter Chip Cookies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na deser, więc dać Giant Chocolate Peanut Butter Chip Cookies spróbować. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 476 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 102 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, mąka chlebowa króla Artura, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Gigantyczne Ciasteczka Czekoladowo-Orzechowe, Gigantyczne Ciasteczka Czekoladowe Z Masłem Orzechowym, oraz Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli masz zamiar piec od razu, Rozgrzej piekarnik do konwekcji 350 F lub 191° regular.In miskę miksera stojaka wyposażonego w łopatkę, ubić zimne masło, aż będzie kremowe.
Dodać cukier i dalej ubijać aż do wymieszania. Stopniowo dodawać jajka i wanilię i kontynuować ubijanie wiosłem na średnim poziomie, aż do wymieszania, skrobanie boków miski raz lub dwa razy. Chłód z jaj powinien sprawić, że masło ponownie się wchłonie, więc kremowa mieszanka pojawi się grudkowata.Tymczasem w osobnej misce wymieszaj mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Wymieszać z kakao. Z mikserem na średnio-niskim (lub ręcznie za pomocą gumowego skrobaka o dużej wytrzymałości), stopniowo dodawaj mieszaninę mąki mieszając, aż do wymieszania. Wymieszać w chocolate chips Peanut butter chips.Opróżnij ciasto na dużej płaskiej powierzchni i upewnij się, że wszystkie składniki są równomiernie włączone. Zamiast wrzucać wszystko do kupy, trzymaj trochę luźno. Podzielić na 12 raggedy kawałki. Ciasto powinno być zimne, zanim jeszcze włożysz je do lodówki, ale schłodzenie ciasta pomoże zwiększyć ciastka. Mam również dobre wyniki zamrażania ciasta i pieczenia go z zamrożonych.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Jeśli używasz konwekcji, rozgrzej do konwekcji 350 F.Ułóż ciasteczka (polecam pieczenie 1 lub 2 najpierw, aby przybić swój czas) na schłodzonej, ciężkiej blachy cookie.
Piec na środkowej półce przez 18 minut w 375 lub 15 minut w konwekcji 177°.
Pozostawić do ostygnięcia przez około 5 minut na arkuszu ciastek, a następnie wyjąć i zakończyć chłodzenie na stojaku. Gdy ostygnie, można jeść lub można zamrozić ciasteczka i rozmrozić je dla lepszej tekstury.