Nacho Pie II
Nacho Pie II wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soli i pieprzu, meksykańska mieszanka serów, chipsy tortilla o Smaku Nacho i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Nacho Hot Dog, Hot Nacho Dip, oraz Nacho Pot Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 9-calową płytkę ciasta.
Rozłóż pokruszone chipsy tortilla na dnie przygotowanej płyty ciasta.
Gotować mieloną wołowinę i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu, aż mięso będzie dobrze rumiane.
Odcedzić tłuszcz. Doprawić solą i pieprzem. Mieszanka łyżka na chipsy. Na wierzch mięso z fasolką chili, sosem pomidorowym i serem.
Piec ciasto, odkryte, aż nadzienie jest gorące i ser topi się, 15 do 17 protokół.