Gianduia Buttons
Gianduia Buttons może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 2 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 100 porcji z 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sody oczyszczonej, mielonych orzechów laskowych, kawy rozpuszczalnej w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Gianduia Brownies, Gianduia Gelato, oraz Gianduia" Nutella " Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, z mikserem na średniej prędkości, ubić rumiane masło i cukier, aż do wymieszania. Ubić w białku jajka i wanilii, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W innej misce wymieszaj mąkę, kakao w proszku, kawę w proszku i sodę oczyszczoną. Wymieszać lub ubić do mieszaniny masła, aż dobrze włączone. Wymieszać z orzechami laskowymi.
Upuść ciasto w porcjach 1/2-łyżeczka, 1 cal od siebie, na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec w piekarniku 350, aż szczyty ciasteczka wyglądają lekko popękane, 8 do 10 minut; jeśli pieczenia więcej niż jedną patelnię na raz, przełącznik pozycji patelni w połowie pieczenia.
Za pomocą szerokiej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Jeśli gorące ciasteczka zaczną pękać, wsuń cienką szpatułkę pod nimi, aby zwolnić; odstawić na patelni, aby ujędrnić, 2 do 5 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć.