Ghost Chips
Ghost Chips to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Ten przepis służy 24. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, sól koszerna, tortille kukurydziane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ghost Goo, Ghost, oraz Ghost Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Posmaruj olejem dwie duże arkusze ciastek.
Ubić 1/4 szklanki oleju z chili w proszku, papryką, kminkiem, cayenne i solą.
Pokrój tortille kukurydziane na 24 kształty duchów. Użyj drewnianego szpikulca, aby wbić otwory w oczy każdemu duchowi.
Posmaruj po jednej stronie każdego ducha mieszanką oleju i przypraw.
Na przygotowaną blachę do pieczenia układać w jednej warstwie.
Piec, zmieniając pozycję patelni w połowie, aż duchy zwiną się w żywe kształty i staną się złote i chrupiące, 12 do 14 minut. W razie potrzeby doprawić dodatkową solą; pozostawić do całkowitego ostygnięcia na patelniach. Powtórz z pozostałymi tortillami. (Duchy można przygotować do 3 dni wcześniej; przechowywać w szczelnie przykrytej puszce.)