Ghirardelli Rocky Road Cupcakes

Ghirardelli Rocky Road Cupcakes
Ghirardelli Rocky Road babeczki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz proszek do pieczenia, orzechy włoskie, mąka plus, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Rocky Road, Babeczki Rocky Road, oraz Mile High Rocky Road Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni stojakiem w dolnej trzeciej. Nasmaruj lub spryskaj górną powierzchnię patelni nieprzywierającym sprayem i ułóż kubki papierowymi wkładkami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce nad ledwo gotującą się wodą, rozpuść 1 1/4 szklanki czekoladowych chipsów z masłem, często mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć czekoladę z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniej. Tymczasem w małej misce dokładnie ubić mąkę i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce ubić jajka, cukier i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez 2 do 3 minut, aż mieszanina będzie bardzo blada i gęsta. Zeskrobać ciepłą czekoladę na mieszaninie jaj i złożyć ją dużą gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Posypać mąkę do miski z połową pozostałych kawałków czekolady i połowę orzechów włoskich. Złożyć tylko do momentu wymieszania składników. Podziel ciasto równomiernie między wyłożone kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Posypać wierzch z pianek, a następnie pozostałe orzechy włoskie i pozostałe kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
PiankiPianki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
7
Piec 18 do 20 minut, aż pianki są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ustaw patelnię na stojaku, aby ostygła przez 5 minut. Uruchom końcówkę noża stołowego wokół góry każdej babeczki, aby odłączyć wszelkie roztopione prawoślazu lub czekolady z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Niech babeczki ostygną, aż na tyle twarde, aby usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn