Ghirardelli Rocky Road Cupcakes
Ghirardelli Rocky Road babeczki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jeśli masz proszek do pieczenia, orzechy włoskie, mąka plus, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Babeczki Rocky Road, Babeczki Rocky Road, oraz Mile High Rocky Road Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni stojakiem w dolnej trzeciej. Nasmaruj lub spryskaj górną powierzchnię patelni nieprzywierającym sprayem i ułóż kubki papierowymi wkładkami.
W górnej części podwójnego kotła lub w żaroodpornej misce nad ledwo gotującą się wodą, rozpuść 1 1/4 szklanki czekoladowych chipsów z masłem, często mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Wyjąć czekoladę z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniej. Tymczasem w małej misce dokładnie ubić mąkę i proszek do pieczenia.
W dużej misce ubić jajka, cukier i sól mikserem elektrycznym na dużej prędkości przez 2 do 3 minut, aż mieszanina będzie bardzo blada i gęsta. Zeskrobać ciepłą czekoladę na mieszaninie jaj i złożyć ją dużą gumową szpatułką.
Posypać mąkę do miski z połową pozostałych kawałków czekolady i połowę orzechów włoskich. Złożyć tylko do momentu wymieszania składników. Podziel ciasto równomiernie między wyłożone kubki.
Posypać wierzch z pianek, a następnie pozostałe orzechy włoskie i pozostałe kawałki czekolady.
Piec 18 do 20 minut, aż pianki są złotobrązowe.
Ustaw patelnię na stojaku, aby ostygła przez 5 minut. Uruchom końcówkę noża stołowego wokół góry każdej babeczki, aby odłączyć wszelkie roztopione prawoślazu lub czekolady z patelni.
Niech babeczki ostygną, aż na tyle twarde, aby usunąć z patelni.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.