Ghirardelli Crispy Crunchy Chocolate Chip Cookies
Ghirardelli Crispy Crunchy Chocolate Chip Cookies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. Mieszanka cukru granulowanego, lekko brązowego cukru, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ghirardelli Bezglutenowe Ciasteczka Czekoladowe, Czekoladowe Ciasteczko: Chrupiące, Chrupiące Przysmaki, oraz Chrupiące Ciasteczka Masło Czekoladowe Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojaki w górnej i dolnej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni. Linia dwie duże blachy do pieczenia z folią, matowe stronie do góry.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól dokładnie wymieszać. Odstawić.
W dużej misce, połączyć masło, oba cukry, syrop kukurydziany, mleko, i wanilia.
Wymieszać na gładką masę. Mieszamy w mieszaninie mąki. Wymieszać z orzechami i kawałkami czekolady. Ciasto będzie bardzo miękkie.
Ciasto podzielić na pół. Podziel połowę ciasta na 10 równych kawałków (każdy skąpy 1/4 szklanki).
Umieść 5 kawałków ciasta co najmniej 3 cale od siebie na każdej wyłożonej blachy do pieczenia. Użyj palców pokrytych kawałkiem plastikowej folii, aby spłaszczyć każdą miarkę, aż będzie miała średnicę 3 cali. (Ciasteczka będą się rozprzestrzeniać jeszcze bardziej w miarę pieczenia).
Piec dwa arkusze dla 8 protokół. Obróć arkusze od górnego stojaka do dołu i od przodu do tyłu.
Piec przez 7-10 więcej minut, uważnie obserwując, aż ciasteczka będą równomiernie ciemny złoty brąz na całym. (Blade ciasteczka nie będą chrupiące).
Ostudzić na patelni przez 5 minut. Wsuń folię z ciastkami na stojaki. Gdy blachy do pieczenia są chłodne, powtórz z pozostałym ciastem. Całkowicie schłodzić ciasteczka przed układaniem lub przechowywaniem. Ciasteczka przechowywać w szczelnym pojemniku przez co najmniej 5 dni.