Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee

Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee
Przepis Ghirardelli ® Classic White Chocolate Creme Brulee jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 681 kalorii, 8G białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, ekstrakt z wanilii, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość tani deser. 122 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Biała Czekolada Crème Brulee, oraz Biała czekolada crème brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce ubić żółtka z 1/3 szklanki cukru na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W średnim rondlu, doprowadzić krem na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj białą czekoladę. Wyłączyć ogień i ubijać do rozpuszczenia białej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodaj 2 łyżki mieszanki białej czekolady do mieszaniny żółtka, stale ubijając, aby zapobiec jajeczkowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodaj pozostałą mieszaninę białej czekolady do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
7
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Dodaj wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
9
Wlać do czterech 6-calowych ramekinów lub kubków budyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Umieść filiżanki w 9 na 13-calowej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
11
Dodaj wystarczającą ilość gorącej wody, aby kubki znajdowały się w 1 do 1 1/2 cala wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
Piec około 45 minut, aż zestaw. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przechowywać w lodówce kremy do ostygnięcia. Przed podaniem, posypać szczyty każdego ramekin z 1 łyżeczką cukru i umieścić pod brojlerem, aż karmelizowane, 3 do 4 minut. Ponownie włożyć do lodówki na 5 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend.
Głęboki rubinowo-fioletowy kolor, nos otwiera się na fantastyczny pokaz czarnej maliny i Ciepłej owocowości śliwki, z akcentami pikantnej skóry, liści tytoniu, ziela angielskiego, cedru i kruszonego fioletu. Podniebienie jest szerokie z czarnym owocowym charakterem, który bezproblemowo wtapia się w utrzymujące się pudełko przypraw i świeże ziołowe wskazówki. Długa i dobrze skonstruowana, jest to świetna butelka Bordeaux do wczesnego picia. Mieszanka: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
Głęboki rubinowo-fioletowy kolor, nos otwiera się na fantastyczny pokaz czarnej maliny i Ciepłej owocowości śliwki, z akcentami pikantnej skóry, liści tytoniu, ziela angielskiego, cedru i kruszonego fioletu. Podniebienie jest szerokie z czarnym owocowym charakterem, który bezproblemowo wtapia się w utrzymujące się pudełko przypraw i świeże ziołowe wskazówki. Długa i dobrze skonstruowana, jest to świetna butelka Bordeaux do wczesnego picia. Mieszanka: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
Deep ruby-purple in color, the nose opens to a fantastic display of black raspberry and warm plum fruitiness, with accents of savory leather, tobacco leaf, allspice, cedar, and crushed violet. The palate is broad with black fruit character that melds seamlessly into lingering spice box and fresh herbal hints. Long and well-constructed, this is a great bottle of Bordeaux for early drinking. Blend: 80% Merlot, 20% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn