German Chocolate Slice ' n ' Bakes
Niemiecki plasterek czekolady ' N 'Bakes może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 84 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mleka, sody oczyszczonej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Gingersnap Slice' N ' Bakes, Fruitcake Slice ' N ' Bakes, oraz Plastry cytrynowe.
Instrukcje
Rozłóż kokosa w płytkiej warstwie na patelni 15" x 10 " jellyroll.
Piec w 350 przez 13 do 14 minut lub do tosty i suche, mieszając raz. Schłodzić i przenieść kokosa do małej plastikowej torbie zip-top. Kokosa drobno pokruszyć i odstawić na bok.
Ubij masło na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać czekoladę; dobrze ubić.
Dodać jajko i wanilię; dobrze ubić.
Mąkę połączyć, proszek do pieczenia, soda i sól; dodać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać w połowie kokosa.
Podziel ciasto na trzecie; umieść na 3 dużych arkuszach folii.
Zwiń każdą porcję wzdłuż w plastikową folię i uformuj w 10-calowy dziennik. Przykryć folią i schłodzić dzienniki 30 minut. Prześlij logi, jeśli to konieczne.
Połącz pozostałe orzechy kokosowe i pekan. Rozpakuj kłody; lekko posmaruj mlekiem i zwiń w mieszance orzechowo-kokosowej, mocno naciskając, aby przylgnąć do powłoki. Owinąć w folię i zamrozić dzienniki co najmniej 8 godzin.
Pokroić w plastry 1/4", za pomocą ostrego noża.
Umieść 1" od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec w 375 przez 8 do 9 minut lub aż krawędzie są rumiane. Schłodzić 1 minutę na arkuszach ciastek; wyjąć do stojaków z drutu i całkowicie schłodzić.