Gentleman ' s Pound Cake
Gentleman ' s Pound Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 885 kalorii, 9g białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Patum Peperium-The Secret is out-Gentleman ' s Relish!, The English Gentleman 's Club-Boodle' S Orange Fool, oraz Noworoczne Ciasto Migdałowe (Good Luck Cake) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i 2 szklanki cukru na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 5 do 7 protokół.
Dodać żółtka, 1 na raz, ubijając aż żółty zniknie.
Wymieszać 1/2 szklanki bourbonu i wanilii.
Do mieszanki masła dodać mąkę na przemian z mieszanką bourbona, rozpoczynając i kończąc mąką. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania piany.
Dodać pozostały 1 szklankę cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając do uzyskania sztywnych szczytów i rozpuszczenia cukru (2 do 4 minut). Wchodzisz na ciasto ciasto.
Posypać połowę orzechów pekan na dnie natłuszczonej i zalanej mąką 10-calowej patelni rurowej. Złóż pozostałe orzechy pekan na ciasto i przelej na patelnię.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 25 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 10 do 15 minut; wyjąć ciasto z patelni i ostudzić na stojaku drucianym.
Zwilżyć kilka warstw gazę z pozostałą 1/2 szklanki bourbon; przykryć ciasto całkowicie z gazą.
Umieścić w hermetycznym pojemniku i przechowywać w chłodnym miejscu 1 tydzień, remoisting gazę w razie potrzeby.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem.