Gazpacho z krewetkami i awokado
Gazpacho z krewetkami i awokado smakiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 259 kalorii, 27g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Lato. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pomidory śliwkowe, cebulę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ogórek Gazpacho z krewetkowym smakiem, Gazpacho z grillowanymi krewetkami i awokado, oraz Zupa z awokado z cytrusowo-krewetkowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować zupę, gotować krewetki we wrzącej wodzie 2 minut lub do czasu zakończenia.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą; grubo pokroić krewetki.
Połącz 3/4 szklanki papryki i kolejnych 9 składników (przez sok warzywny) w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj krewetki.
Aby przygotować smak, połączyć 1/4 szklanki papryki i pozostałych składników. Top zupa z smakiem.
Grillowany chleb czosnkowy: rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Pędzel 4 (1-uncja) kromki chleba francuskiego z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Dodać chleb na patelnię; gotować 1 1/2 protokół z każdej strony. Przetrzyj tosty z ciętymi bokami połowicznego ząbka czosnku.