Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Przykryć i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przed podaniem dobrze wymieszaj; chochlę do misek do zupy i udekoruj według życzenia grzankami, ogórkami, papryką i zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
GrzankiGrzanki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn