Gazpacho jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Będzie hitem w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Przykryć i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przed podaniem dobrze wymieszaj; chochlę do misek do zupy i udekoruj według życzenia grzankami, ogórkami, papryką i zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Gałązki Kopru Włoskiego
Grzanki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego