Krab i Shiitake Potstickers z cytrusowym sosem zanurzeniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 48 i kosztuje 40 centów za porcję. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sos do zanurzania cytrusów, masło, pieczarki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Doniczki warzywno-wieprzowe z sosem cytrusowo-sojowym, Potstickers z pikantnym sosem do zanurzania, oraz Naklejki na garnek Shiitake z sosem sezamowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotuj Sos Do Zanurzania Cytrusów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
2
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać grzyby; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
4
Zdjąć z ognia.
5
Połączyć grzyby, kapustę i kolejne 7 składników; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Kapusta
6
Dodać białko jaja i mięso krabowe, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Crabmeat
7
Umyj wodę wokół krawędzi każdego opakowania potticker; umieść 1 łyżkę mieszanki krabów na środku każdego opakowania. Fold owijkę nad, tworząc półkole. Złóż zakładki nakładające się na ciasto z jednej strony, naciskając na uszczelnienie. (Plisy umożliwiają potstickers stać w pozycji pionowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
Ciasto
Woda
Krab
8
Umieścić na blasze do pieczenia; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Ostrożnie dodać połowę potstickers, i gotować 2 do 3 minut, aż rumiane na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pottickers
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj 1/2 szklanki wody na patelni, i pokrycie szybko. (Patelnia będzie syczeć i pary szybko.) Steam 3 do 4 minut, aż dokładnie gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Spuścić patelnię i powtórzyć procedurę smażenia na parze z pozostałymi potstickers.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.