Garnki de Crème z Rieslingiem-gotowane Winogrona

Garnki de Crème z Rieslingiem-gotowane Winogrona
Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz suchy riesling, winogrona, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Riesling-Łosoś Gotowany, oraz Riesling & Amaretto Gotowane Brzoskwinie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś wino, winogrona i 4 łyżki cukru, aby znaleść w dużym rondlu na średnim ogrzaniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Reduceheat i dusić, mieszając od czasu do czasu, untilmixure środki 2 filiżanki, około 1 godziny; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
CukierCukier
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzej piekarnik do 163°. za pomocą miksera elektrycznego, ubij żółtka, 6 łyżek cukru i sól wdużej misce, aż bladożółty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
3
Doprowadzić śmietanę do gotowanego na wolnym ogniu na średnim ogniu; stopniowo przebić się w mieszaninę żółtkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
4
Ubij w mleku inasza śmietana.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przelać przez sito o drobnych oczkach na średnim dzbanku. Dzielimy na makarony; każdą przykrywamy folią i wkładamy do dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Dodaj tyle gorącej wodydo patelni, aby przejść do połowy boków ramekins.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PatelniaPatelnia
7
Piec garnki de crème, aż tylko ustawić incenter, o 1 godzinę. Odkryć i schłodzić do zimnego, około 3 godzin. Łyżka winogron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn