Garnki de Crème z Rieslingiem-gotowane Winogrona
Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz suchy riesling, winogrona, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Riesling-Łosoś Gotowany, oraz Riesling & Amaretto Gotowane Brzoskwinie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś wino, winogrona i 4 łyżki cukru, aby znaleść w dużym rondlu na średnim ogrzaniu, mieszając w celu rozpuszczenia cukru. Reduceheat i dusić, mieszając od czasu do czasu, untilmixure środki 2 filiżanki, około 1 godziny; chill.
Rozgrzej piekarnik do 163°. za pomocą miksera elektrycznego, ubij żółtka, 6 łyżek cukru i sól wdużej misce, aż bladożółty, około 2 minut.
Doprowadzić śmietanę do gotowanego na wolnym ogniu na średnim ogniu; stopniowo przebić się w mieszaninę żółtkową.
Ubij w mleku inasza śmietana.
Przelać przez sito o drobnych oczkach na średnim dzbanku. Dzielimy na makarony; każdą przykrywamy folią i wkładamy do dużej patelni.
Dodaj tyle gorącej wodydo patelni, aby przejść do połowy boków ramekins.
Piec garnki de crème, aż tylko ustawić incenter, o 1 godzinę. Odkryć i schłodzić do zimnego, około 3 godzin. Łyżka winogron.