Garnki czekoladowo-miętowe de Crème

Garnki czekoladowo-miętowe de Crème
Czekoladowo-miętowe garnki de Crème to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 506 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz czekoladowo-miętowe gałązki, bitą śmietanę, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garnki czekoladowe de Crème, Garnki czekoladowe de Crème, oraz Garnki czekoladowe de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej śmietanę, mleko i miętę w średnim garnku na średnim ogniu, aż mieszanina zacznie się gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Zdjąć z ognia, przykryć i pozostawić strome około 2 godzin.
3
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zestaw 8 ramekinów (4 oz. każdy) w dużej patelni lub naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Podgrzać mieszankę śmietany na wolnym ogniu; przecedzić do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W dużej misce ubić cukier i żółtka. Powoli dodawać śmietanę do mieszanki żółtkowej, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać mieszaninę do ramekinów, dzieląc równomiernie. Napełnij patelnię gorącą wodą, aż osiągnie połowę boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przykryj patelnię folią i piecz do momentu, aż krem się ustawi i lekko wymieszaj w środku, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć z piekarnika i odstawić do gorącej wody 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przełożyć ramekiny na blachę do pieczenia, przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny i do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
11
Podawać z bitą śmietaną, świeżymi liśćmi mięty i wiórkami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
świeża Miętaświeża Mięta
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn