Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza
Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza wymaga o 30 minut od początku do końca. Na 67 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 109 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, oliwa z oliwek, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Spróbuj Garlicky Summer Squash i świeża kukurydza, Kukurydza i kozi ser Polenta z Garlicky Summer Squash, oraz Późne lato Minestrone z dyni i świeżą kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, i gotować cebulę i czosnek, aż lekko miękkie.
Wymieszać w bulionie warzywnym i ziarnach kukurydzy, i gotować aż do ogrzania.
Wymieszać w dyni i cukinii. Przykryć i kontynuować gotowanie 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż squash i cukinia będą miękkie.
Wymieszać pietruszkę i masło na patelni z kabaczka. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać, aż masło się rozpuści i podawać na gorąco.