Garlicky" Smażone " Warzywa
Garlicky" smażone " warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 10g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka sosu chrzanowego, białka jaj, Panko bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makaron Garlicky z mieszanymi warzywami, Garlicky Orzo z pieczonymi warzywami, oraz Garlicky Pot Roast z pieczonymi ziemniakami i warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść plastry pomidora na papierowych ręcznikach; posypać 1/8 łyżeczki soli i odstawić 5 minut.
W dużej misce umieścić pomidory, cukinię i kolejne 4 składniki.
Posypać równomiernie przyprawą kreolską i skrobią kukurydzianą; wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar.
Połączyć bułkę tartą, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w płytkiej misce.
Ubij 3 białka w małej misce, aż będą spienione. Połowę warzyw zanurzyć w białkach, odsączając nadmiar. Warzywa pogłębiać, partiami, w mieszaninie bułki tartej. Powtórz procedurę z pozostałymi białkami, warzywami i bułką tartą.
Układaj warzywa na stojakach z drutu pokrytych sprayem do gotowania; umieść Stojaki na patelniach wyłożonych folią aluminiową. (Nie pokrywają warzywa.)
Piec w 400 przez 30 do 35 minut lub do złotego koloru.
Podawać natychmiast z sosem chrzanowym.