Garlicky Grillowana Tilapia Z Kuskusem
Garlicky Grillowana Tilapia z kuskusem to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz filety z tilapii, suszone pomidory, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 146 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Tilapia z Quinoan i Garlicky zielona fasola, Pieczona Tilapia z fasolką szparagową i pieczonymi pomidorami, oraz Garlicky Izraelski Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć sok z cytryny, olej, czosnek, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.
Dodać tilapię i wrzucić do herbu.
Niech marynować przez 10 minut.W międzyczasie ugotuj kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wyjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki i suszonymi pomidorami.
Rozgrzać grill do góry. Tilapię grillować na naoliwionym ruszcie, aż do ugotowania, 1 do 2 minut na stronę.
Podawać z kuskusem i cytryną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio