Garlicky Clam And Mushroom Linguine
Garlicky Clam i grzyb Linguine jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 272 kalorie, 12g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pre pieczarek, oregano, linguine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Garlicky Clam Pizza Z Grilla, Linguine z bułką tartą Garlicky, oraz Garlicky Linguine i krewetki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i ogrzać.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby i gotować 5 minut lub tylko do miękkości.
Grzyby wyjąć z patelni; ogrzać.
Dodać 2 łyżeczki oliwy z oliwek na patelnię; dodać małże i kolejne 3 składniki, często mieszając, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dodać gotowane grzyby, cebulę i pietruszkę. Gotować 2 protokół.
Dodać makaron, parmezan i pozostałe składniki. Dobrze rzucaj.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.