Gardłosz Pomarańczowy Z Sosem Koperkowym
Gardłosz pomarańczowy z sosem koperkowym wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 321 kalorii, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka musztardy dijon, majonez, gardłosz pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gardłosz pomarańczowy z sosem koperkowym, Gardłosz pomarańczowy z sosem tatarskim, oraz Gardłosz pomarańczowy z sosem z czerwonej papryki.
Instrukcje
Umieścić filety rybne w naczyniu do pieczenia z Pam.In miskę, wymieszać majonez, cytrynę, limonkę i musztardę.
Dodać koperek i dobrze wymieszać.
Całość sosu rozprowadzić na filetach.Następnie posypać parmezanem.
Piec w 375 przez 20 minut (lub aż ryba zostanie wykonana), następnie dusić przez 5 minut, aby uzyskać wierzch chrupiące i brązowe.