Gardłosz pomarańczowy z kiwi i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gardłosza pomarańczowego z kiwi i orzechami włoskimi. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 991 kalorii, 34g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 5,04 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kiwi, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gardłosz Atlantycki, Gardłosz pomarańczowy z ryżem, oraz Herbed Gardłosz Atlantycki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Ryby gotować w oleju około 8 minut, ostrożnie obracając raz, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Roztopić masło w tej samej patelni na średnim ogniu. Orzechy włoskie ugotować na maśle, często mieszając, aż będą złote.
Usuń orzechy włoskie z patelni.
Wymieszaj skrobię kukurydzianą i sól do masła pozostającego na patelni. Wymieszać z bulionem, sokiem pomarańczowym i bazylią.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Zagotować i wymieszać 1 minutę. Ostrożnie wymieszać z kiwi aż pokryte. Łyżka sosu nad rybą.
Posypać orzechami włoskimi.