Gardłosz Atlantycki z dzikim ryżem i grzybami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gardłosza pomarańczowego z dzikim ryżem i grzybami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 236 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grzybów, soli, filetów gardłosza pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gardłosz pomarańczowy z ryżem, Pieczony Gardłosz pomarańczowy i ryż, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w płytkim naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
W małej miseczce wymieszać sok z cytryny i 4 kolejne składniki; zalać rybą.
Piec ryby, Odkryte, w 350 przez 15 do 17 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Odstawić i ogrzać.
Zalać duży rondel w sprayu do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż gorące.
Dodać grzyby i podsmażyć do miękkości.
Dodać ryż i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż ryż jest miękka i ciecz jest wchłaniana. Aby służyć, przenieść ryby do serwowania talerzy za pomocą łyżki szczelinowej, a łyżka 1/2 szklanki mieszanki ryżu na każdym filecie.