Garden Penne
Garden Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 586 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, cukinia, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 81%. Spróbuj Makaron Penne Ogrodowy, Kurczak Ogród Warzywo Penne, oraz Penne Z Sosem Ogrodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj penne i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 11 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie, umieścić makaron w dużej misce i odstawić.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu, i gotować i wymieszać cukinię, squash, cebula, czerwona i zielona papryka, i czosnek, aż warzywa będą miękkie, przez około 10 protokół.
Wlać pomidory, sos do makaronu i kukurydzę i wymieszać.
Posypać czerwonym i czarnym pieprzem do smaku i doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia. Dusić 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Wlać mieszaninę warzyw do miski z gotowanym makaronem penne, wymieszać dobrze wymieszać i łyżką do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Posypać ser mozzarella na górze, i piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i zapiekanka jest bulgotanie, 20 do 30 protokół.