Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 9. Jeśli 28 centów za porcję spada twój budżet, tort ogrodowy może być spektakularny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jajka, jabłko granny smith, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Garden Harvest Moussaka, Ogórki ogrodowe do zbioru, oraz Garden Harvest Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę i kolejne 4 składniki (przez sól) połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj starte jabłko, startą marchewkę, rozdrobnioną cukinię i orzechy włoskie do mieszanki mąki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia
Orzechy Włoskie
Marchew
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka Uniwersalna
5
Połącz olej rzepakowy, maślankę i jajka w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Olej Rzepakowy
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, mieszając tylko do połączenia. Łyżka ciasto do 8 x 4 cala patelni Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
7
Piec w 350 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić 10 minut na patelni na stojaku z drutu; wyjąć ciasto z patelni. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed krojeniem.