Gardłosz Atlantycki z dzikim ryżem i grzybami

Gardłosz Atlantycki z dzikim ryżem i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gardłosza pomarańczowego z dzikim ryżem i grzybami. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 236 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka grzybów, soli, filetów gardłosza pomarańczowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Gardłosz pomarańczowy z ryżem, Pieczony Gardłosz pomarańczowy i ryż, oraz Farsz ryżowy z dzikimi grzybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść rybę w płytkim naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
W małej miseczce wymieszać sok z cytryny i 4 kolejne składniki; zalać rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec ryby, Odkryte, w 350 przez 15 do 17 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zalać duży rondel w sprayu do gotowania; umieścić na średnim ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać grzyby i podsmażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Dodać ryż i bulion. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż ryż jest miękka i ciecz jest wchłaniana. Aby służyć, przenieść ryby do serwowania talerzy za pomocą łyżki szczelinowej, a łyżka 1/2 szklanki mieszanki ryżu na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćNormalny
Gotowe W27 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn