Garbure (Francuska szynka i gulasz warzywny)

Garbure (Francuska szynka i gulasz warzywny)
Garbure przepis (Francuska szynka i gulasz warzywny) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 9 godzin i 30 minut. Jedna porcja zawiera 408 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ziemniaków, marchew, por i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz warzywny po francusku Jamesa Petersona, Gulasz Wołowy Po Francusku, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.

Instrukcje

1
Sortuj i myj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
2
Umieścić w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli. Przykryć i odstawić na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Drenaż.
4
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać cebulę. Przykryć i gotować 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodać por i posiekany czosnek; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PorPor
7
Dodaj namoczoną fasolę, bulion, zioła prowansalskie, szynkę i liść laurowy. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż fasola będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Liście LauroweLiście Laurowe
FasolaFasola
StadoStado
8
Usunąć szynkę, lekko ostudzić. Wybierz mięso z kości; Rezerwuj mięso. Odrzuć kości i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
MięsoMięso
9
Dodaj ziemniaki, rzepa, i marchew na patelnię; gotować 10 minut lub do miękkości. Wymieszać z kapustą; gotować na wolnym ogniu 4 minuty. Wymieszaj natkę pietruszki, tymianek, ocet, sól i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
OcetOcet
MarchewMarchew
RzepaRzepa
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Plastry tostów pocierać pokrojonymi bokami ząbka czosnku; rozprowadzić równomiernie masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TostyTosty
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
11
Tosty podawać z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn