Garbanzos z koprem włoskim

Garbanzos z koprem włoskim
Garbanzos z koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 205 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, bulion warzywny, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Garbanzos Masala, Zupa z ciecierzycy, oraz Ensalada de Garbanzos y Bacalao dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić fasolę garbanzo w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia, i moczyć 8 godzin, lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Odcedzić i spłukać.
3
W dużym garnku wymieszaj namoczoną fasolę i bulion warzywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszać 2 ząbki mielonego czosnku i płatki czerwonej papryki. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 45 minut, lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Umieść pozostały czosnek, pomidory i bazylia na patelni i gotuj 2 minuty, lub tylko do momentu, gdy bazylia zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Koper włoski i cebulę wymieszać w garnku z fasolą garbanzo. Doprawić solą. Kontynuuj gotowanie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Wymieszać w pomidorach, bazylii i groszku, i kontynuować gotowanie 5 minut, aż groszek będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn