Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych)

Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z wieprzowych stóp). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka skoków wieprzowych, cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo).

Instrukcje

1
cebulę, czosnek, szalotki, pomidory, achiote, kminek i 3 łyżki wody utrzeć w blenderze i zmiksować, aż uformuje się pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
AnnattoAnnatto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odcedzić fasolę garbanzo i umieścić w dużym garnku i dodać wodę, mieszankę cebuli i wieprzowiny. Na średnim ogniu doprowadzić fasolę do wrzenia, następnie przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Pozostawić fasolę do gotowania, aż będzie prawie miękka, około 1 godziny i 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać marchew i ziemniaki i gotować przez 30 minut więcej lub aż fasola będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
4
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem i awokado na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Ryż BiałyRyż Biały
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn