Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z nóżek wieprzowych)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Garbanzos con Paticas de Cerdo (ciecierzyca z gulaszem z wieprzowych stóp). Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka skoków wieprzowych, cebula, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 59 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Estofado de Cerdo (Gulasz wieprzowy), Sudado de Cerdo (kolumbijski Gulasz wieprzowy), oraz Gulasz z soczewicy i wieprzowiny (Lentejas Estofadas con Cerdo).
Instrukcje
cebulę, czosnek, szalotki, pomidory, achiote, kminek i 3 łyżki wody utrzeć w blenderze i zmiksować, aż uformuje się pasta.
Odcedzić fasolę garbanzo i umieścić w dużym garnku i dodać wodę, mieszankę cebuli i wieprzowiny. Na średnim ogniu doprowadzić fasolę do wrzenia, następnie przykryć garnek i zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Pozostawić fasolę do gotowania, aż będzie prawie miękka, około 1 godziny i 30 minut.
Dodać marchew i ziemniaki i gotować przez 30 minut więcej lub aż fasola będą miękkie.
Dodać świeżą kolendrę i podawać z białym ryżem i awokado na boku.