Garbanzo Pomidorowa Zupa Makaronowa

Garbanzo Pomidorowa Zupa Makaronowa
Garbanzo pomidorowa zupa makaronowa wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Ta zupa ma 198 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę garbanzo, bulion warzywny, makaron z muszelkami i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Garbanzo-Pomidorowe Curry, Sałatka Pomidorowa Z Fasoli Garbanzo, oraz Sałatka z ciecierzycy (fasola Garbanzo) i pomidorów.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion warzywny do wrzenia w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Tymczasem rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż będzie przezroczysty. Wymieszać z makaronem i dodać fasolę garbanzo, pomidory, bazylia, tymianek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CiecierzycaCiecierzyca
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
BazyliaBazylia
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
5
Rozgrzać i podawać.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn