Ganache I

Ganache I
Ganache I to przystawka, która serwuje 4. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1225 kalorii, 12g białka, oraz 97g tłuszczu na porcję. Za 3,83 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 59%. Podobne przepisy obejmują Ganache: glazura Ganache, nadzienie i lukier, Ganache:: glazura Ganache, wypełnienie i lukier, oraz Gilbert Ganache-smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem.

Instrukcje

1
Pokrój czekoladę na małe kawałki i umieść w dużej misce ze stali nierdzewnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
W dużym rondlu o wysokich bokach podgrzej śmietanę na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie wrzeć. W tym momencie krem będzie chciał się zagotować, więc miej go na oku! Natychmiast zdjąć z ognia i polać posiekaną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści, a mieszanina będzie gładka. Całkowicie ostudzić, a następnie przechowywać w lodówce. Ganache można podgrzać w misce ze stali nierdzewnej nad gorącą, ale nie wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn