Gallo Pinto (fasola i ryż) jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonego kminku, wody, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gallo Pinto (kostarykański ryż i fasola), Fasola Pinto i ryż, oraz Pikantny kurczak z fasolą Pinto i ryżem.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki połączyć w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Odrzuć liście laurowe. Odstawić ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala