Galaretka Miodowo-Cytrynowa

Galaretka Miodowo-Cytrynowa
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotna przyprawa? Galaretka miodowo-cytrynowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,84 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka miodu, do 6 cytryn, płynnej pektyny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Galaretka Żurawinowa Z Miodem, Jogurtowa galaretka miodowa z truskawkami i różami, oraz Różowy Pieprz Truskawkowy Galaretka Z Tymiankiem Krem Miodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórkę zetrzeć z cytryny na tyle, aby odmierzyć 4 łyżeczki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Wycisnąć sok z wystarczającej ilości cytryn, aby zmierzyć 3/4 szklanki; wlać sok z cytryny przez sitko z siatki drucianej, odrzucając nasiona i miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
3
Połącz skórkę, sok i miód w rondlu 6-quart, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Doprowadzić mieszaninę do toczącego się wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Szybko wymieszać pektyny. Powrót mieszaniny do wrzenia toczenia, i gotować, stale mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
5
Zdjąć z ognia; w razie potrzeby zetrzeć pianę metalową łyżką.
6
Wlej galaretkę szybko do gorących, wysterylizowanych słoików, napełniając do 1/4 cala od góry; wytrzyj felgi słoików. Przykryj natychmiast metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Słoiki procesowe w łaźni z wrzącą wodą 5 minut. Fajne na stelażach z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn