Smooth Raspberry Ice Cream może być właśnie tym bezglutenowym i laktoowowegetariańskim przepisem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 16 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 183 kalorie . 19 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Sprawdza się dobrze jako deser. Mieszanka syropu kukurydzianego, cukru, pół na pół i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Będzie hitem na Twoim letnim wydarzeniu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 30 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 31% , to danie nie jest takie super. Wypróbuj Smooth Bloody Mary , How to Make Ice Cream Without an Ice Cream Machine i Raspberry Cupcakes With Raspberry Icing , aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
1
Zmiksuj maliny w blenderze lub malakserze; przecedź miksturę przez sitko, aby pozbyć się pestek.
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duża Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ubij jajka i cukier w misce, aż masa będzie gładka. Wymieszaj puree malinowe, pół na pół, śmietanę, syrop kukurydziany i sok z cytryny z mieszanką jajeczno-cukrową.