Fuzzy-Pępek Budyń Chlebowy
Fuzzy-pępek chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 445 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Udaj się do sklepu i odbierz margarynę, chleb, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puszyste Ciasto Pępkowe, Koktajle Fuzzy-Navel, oraz Puszyste Ciasto Pępkowe I.
Instrukcje
Piec ciastka zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić. Biszkopty rozerwać na 1-calowe kawałki.
Połączyć rozdarte herbatniki, chleb i rodzynki w dużej misce; odstawić.
Połącz brązowy cukier i jajko w misce; ubić na średniej prędkości miksera, aż do wymieszania.
Dodaj mleko, sok z cytryny, cynamon, i wanilia; beat dobrze.
Dodać mieszaninę jajek i ananasa do mieszanki herbatników; mieszać, aż chleb będzie wilgotny. Łyżka do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; piec w 350 przez 30 minut lub aż zestaw i lekko rumiane.
Margarynę roztopić w średnim rondlu na średnim ogniu, dodać sok pomarańczowy i amaretto. Stopniowo dodawać cukier puder, dobrze mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Podawać na ciepło z budyniem chlebowym.