Fusion Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 966 kalorii, 45g białka, oraz 61 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.33 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 397 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz ancho chiles, mielony kminek, kiełbasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Kurczak Fusion, Gulasz Z Kurczaka Fusion, oraz Napa Fusion Slaw.
Instrukcje
1
W małej misce moczyć chiles w wodzie i occie przez 30 minut. Po namoczeniu, puree w blenderze lub robocie do bardzo gładkiej, około 5 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
2
Umieść kiełbasę i mieloną wołowinę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wyjąć mięso z patelni i odstawić. W dużym garnku,
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podgrzać 3 do 4 łyżek kapiących mięsa na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Saute biała cebula, czerwona cebula, słodka cebula, seler, marchew i czosnek, aż cebula będą miękkie i przezroczyste. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Wymieszać pastę pomidorową i pozostawić do karmelizacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słodka Cebula
Cebula Biała
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Wlać wino, aby odgazować garnek, skrobając wszelkie kawałki przyklejone do dna.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Wymieszać gotowane mięso, pomidory, sos Worcestershire i sosem paprykowym. Doprawić chili w proszku, kminkiem i pietruszką. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać mieszaną mieszaninę chile i miód. Ostrożnie wymieszać w fasoli pinto fasoli bez łamania ich. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. Wymieszać i zeskrobać dno co około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Fasola Pinto
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cava, Grenache i Shiraz to moje najlepsze propozycje na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Papet del Mas Cava Brut z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.