Fusilli z pesto szpinakowo-orzechowym jest bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 500 kalorii, 14g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szpinak, prażone orzechy, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pesto Szpinakowe Fusilli, Fusilli ze szparagami-miętowe Pesto, oraz Fusilli z pesto z grochu i wędzoną mozzarellą.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety; odcedzić i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Tymczasem zrobić pesto: pulsować orzechy i czosnek w robocie kuchennym, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5
Dodaj skórkę z cytryny i sok. Przy włączonym silniku dodaj oliwę w stałym strumieniu; procesuj do gładkości, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
6
Dodać 3/4 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Dodać pesto i pomidory do garnka z makaronem, doprawić solą i pieprzem i wymieszać. Podzielić na miseczki; skropić oliwą z oliwek i top posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny