Funghi Misti z Puntarelle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 452 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 17,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka czosnku, sól i pieprz, kurki grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Insalata di Puntarelle, Sałatka Puntarelle alla Romana, oraz Chrupiące herbatniki z polewą mieszaną: Taralli Misti dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W ciężkim rondlu 4-ćwiartkowym umieść kurki, borowiki, ostrygi i grzyby żółte, czerwoną cebulę, chili, szalotki, czosnek, białe wino i sos pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło i dusić, częściowo pokryte, przez 20 minut; mieszanina powinna być gęsta jak ragu. Doprawić solą i pieprzem i wlać do dużej płytkiej miseczki.
Wrzucić puntarelle w misce z anchois, Skórka z cytryny i sok, i olej, aż dobrze pokryte. Ułóż mieszankę puntarelle na grzybach i podawaj z grillowanym chlebem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
Sardele
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala