Ful Ahdar bel Roz wal Laban Zabadi

Ful Ahdar bel Roz wal Laban Zabadi
Ful Ahdar bel Roz wal Laban Zabadi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roz Bel Laban (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż wlać do wrzącej osolonej wody. Gotuj twardo przez około 14 minut, aż będzie prawie, ale nie całkowicie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
2
Odcedzić i włożyć z powrotem do patelni. Wymieszać 3 łyżki oleju, ziół oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiołaZioła
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Nałożyć pokrywkę i pozostawić patelnię na bardzo małym ogniu, aby ryż parował przez około 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Fasolę Fava gotujemy w osolonej wodzie przez kilka minut, aż stanie się miękka, następnie odcedzamy. Delikatnie wymieszać z ryżem z pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola FavaFasola Fava
WodaWoda
RyżRyż
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Podawać na gorąco lub na zimno z jogurtem, ubite z rozgniecionym czosnkiem, jeśli chcesz i odrobiną soli, polane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
JogurtJogurt
SólSól
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn