Ful Ahdar bel Roz wal Laban Zabadi
Ful Ahdar bel Roz wal Laban Zabadi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać miętę, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Roz Bel Laban (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryż wlać do wrzącej osolonej wody. Gotuj twardo przez około 14 minut, aż będzie prawie, ale nie całkowicie miękki.
Odcedzić i włożyć z powrotem do patelni. Wymieszać 3 łyżki oleju, ziół oraz sól i pieprz do smaku.
Nałożyć pokrywkę i pozostawić patelnię na bardzo małym ogniu, aby ryż parował przez około 15 minut lub do miękkości.
Fasolę Fava gotujemy w osolonej wodzie przez kilka minut, aż stanie się miękka, następnie odcedzamy. Delikatnie wymieszać z ryżem z pozostałym olejem.
Podawać na gorąco lub na zimno z jogurtem, ubite z rozgniecionym czosnkiem, jeśli chcesz i odrobiną soli, polane.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;