Fudgy Sheet Cake
Fudgy arkusz ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, skracanie warzyw, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem, oraz Ciasto Budyniowe Krem.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, połączyć 1/2 szklanki kakao i wody w małej misce; ostudzić. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieścić cukier granulowany, skrócenie, i 2 łyżeczki wanilii w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Ubić w mieszance kakaowej.
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do 13 x 9-calowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 350 30 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekko dotkniętym. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Aby przygotować lukier, połącz cukier puder i 3 łyżki kakao w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mleko, masło i 1/2 łyżeczki wanilii; wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka.