Fudgy Peanut Butter Ice Cream
Fudgy Peanut Butter Ice Cream requires około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 156 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Lato. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, mleko, czekoladowe kubki z masłem orzechowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Podwójne Lody Z Masłem Orzechowym, Fudgy Peanut Butter Cream Pie, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki, mieszając trzepaczką, aż będą gładkie. Wymieszać posiekane cukierki.
Wlać mieszaninę czekolady do zamrażarki w 2-litrowej zamrażarce do lodów; zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. Łyżka lodów do pojemnika bezpiecznego dla zamrażarki; przykryć i zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "