Fudgy Brownie Cake

Fudgy Brownie Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać krem ciasto Brownie spróbować. Jedna porcja zawiera 640 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fudgy Brownie Deser, Fudgy Brownie Cookies, oraz Fudgy Brownie Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 obficie nasmaruj wnętrze kanistra powolnej kuchenki, trzymając mały kawałek masła ręcznikiem papierowym i pocierając masło na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WolnowarWolnowar
2
Dodaj trochę mąki, a następnie przekręć garnek w ten sposób, aby pokryć zarówno dno, jak i ściany drobnym, nawet pyłem. Wyjąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
2 Ustaw podwójny kocioł z około 1 cala wody w dolnej patelni, gotując na średnim ogniu-lub umieść dużą, bezpieczną dla ciepła metalową miskę na średnim rondlu z podobną ilością gotującej się wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
4
Dodać masło i obie czekoladki. Mieszaj gumową szpatułką, aż około dwie trzecie czekolady się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Zdjąć górną połowę podwójnego kotła lub miskę z rondla poniżej, a następnie kontynuować mieszanie off ciepła, aż cała czekolada stopi. Ostudzić przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
3 W międzyczasie ubić cukier, jajka i wanilię w dużej misce za pomocą elektrycznego miksera ze średnią prędkością, aż do dość grubego i jasnożółtego, do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
4 ubij schłodzoną mieszaninę czekolady, aż będzie gładka, a następnie zeskrobaj i usuń urządzenia ubijające. Złóż mąkę i sól za pomocą gumowej szpatułki, używając szerokich, delikatnych łuków, aby upewnić się, że każda drobinka mąki została zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SpeckSpeck
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Wlać i rozprowadzić tę mieszaninę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
9
Połóż długie paski ręczników papierowych na górze wolnej kuchenki, nakładając się na siebie i zwisając po bokach dla stabilności. Ustaw pokrywkę na miejscu, a następnie gotuj na wysokiej wysokości przez około 1 godzinę 20 minut w małej (2-3 1/2 kwarty) powolnej kuchence, około 1 godziny 40 minut w średniej (4-5 1/2 kwarty) jednej lub około 2 godzin w dużym (6-8 kwarty) modelu, lub do momentu, gdy ciasto będzie twarde w dotyku, a krawędzie są suche, podczas gdy środek jest ciemny i wilgotny. Odłącz, Odkryj i schłodzić w kanistrze przez 30 minut przed wycięciem plasterków nożem zapobiegającym przywieraniu lub ustawieniem deski do krojenia nad kuchenką, odwracając ją i obracając ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WolnowarWolnowar
NóżNóż
1
Składniki na powolną kuchenkę 2-do 3 1/2 kwarty:6 łyżek (3/4 patyczka) niesolonego masła, pokrojonego na małe kawałki, plus więcej do natłuszczania pojemnika6 1/2 uncji ciemnej czekolady, posiekanej1 1/2 uncji niesłodzonej czekolady, posiekanej3 / 4 szklanki cukru1 całe duże jajko, plus 1 duże żółtko, w temperaturze pokojowej1 / 2 łyżki ekstraktu waniliowego1 / 2 szklanki mąki uniwersalnej, plus więcej do powlekania pojemnika1 / 4 łyżeczki soli
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Masło NiesoloneMasło Niesolone
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Składniki na powolną kuchenkę o pojemności od 6 do 8 litrów:12 łyżek (1 1/2 patyczka) niesolonego masła, pokrojonego na małe kawałki, plus więcej do natłuszczania pojemnika13 uncji ciemnej czekolady, posiekanej3 uncje niesłodzonej czekolady, posiekanej1 1/2 szklanki cukru3 duże jajka, w temperaturze pokojowej1 łyżka ekstraktu waniliowego1 szklanka mąki uniwersalnej, plus więcej do powlekania pojemnika1 łyżeczka soli nuty• ze względu na sposób, w jaki powolna kuchenka zatrzymuje wilgoć w środku, brownies wyjdź krnąbrny, gęsty i wilgotny. Krawędzie jednak trochę wyschną—i będą dobrodziejstwem dla tych, którzy lubią ciasteczkowe ciasteczka. * Kiedy topisz czekoladę nad podwójnym kotłem, kontroluj ciepło, aby woda poniżej ledwo się gotowała. Zbyt dużo pary może skraplać się w czekoladzie, powodując jej chwytanie—to znaczy pękanie na nici i cienką ciecz. Jeśli czekolada się wchłonie, może nie być na to pomocy. Spróbuj wymieszać trochę śmietany, aby sprawdzić, czy mieszanina będzie spójna. Być może będziesz musiał zacząć od nowa, nawet z najlepszymi intencjami. * Jajka w temperaturze pokojowej stabilizują ciasto, budując strukturę w maleńkich kieszeniach powietrznych, które tworzą chwalony okruchy, znak rozpoznawczy dobrej pieczonej potrawy. Aby doprowadzić jaja do temperatury pokojowej, pozostaw je na blacie (ale nadal w skorupkach) na 20 minut lub zanurz (ponownie, jeszcze w skorupkach) w misce z ciepłą (nie gorącą) wodą z kranu na 3 do 4 minut. * Lubimy również te z odrobiną kopa od 1/2 łyżeczki cayenne dodanej z solą. Skróty pomijają smarowanie i młócenie powolnej kuchenki, a zamiast tego użyj sprayu do pieczenia, mieszanki oleju i mąki. Składniki wyjaśnione dobrej jakości czekolada jest najczęściej sprzedawana z procentem na etykiecie - 55 procent, 60 procent, 70 procent i tak dalej. Liczba ta odnosi się do procentu substancji stałych kakao (gorzkiej czekolady) w przeciwieństwie do cukru, masła kakaowego i niektórych stabilizatorów. Zgodnie z ogólną zasadą tej książki, 40 do 55 procent to półsłodka czekolada, 60 do 65 procent to słodko-gorzka, a 70 do 85 procent to gorzka czekolada. Mleczna czekolada to po prostu: czekolada z dodatkiem mleka. A niesłodzona czekolada, czasami nazywana czekoladą do pieczenia, nie ma (lub w niektórych markach, bardzo mało) cukru w mieszance. All-AMERICAN KNOW-HOW dla najlepszych wypieków, bij i bij i bij cukier i jajka. Im więcej powietrza dodasz, tym więcej loftu dostaniesz. Tak, można bić w tyle powietrza, że ciasto nie będzie trzymać się razem podczas cięcia; ale w ogóle, beat aż myślisz, że masz gładką, gęstą mieszankę - następnie pokonać go trochę więcej. Jednak po dodaniu mąki przestań całkowicie bić. Złóż mieszaninę mąki na większość ciast za pomocą gumowej szpatułki (tak, istnieją wyjątki). Bicie wydłuży gluteny mąki, powodując twarde, żujące ciasta. Składanie powstrzyma wspomniane wydłużenie. Nie przesadzaj nawet ze składaniem: pracuj tak długo, aż nie zobaczysz więcej suchych kieszeni. Oczekuje się ziarnistości z zwilżonej, ale nierozpuszczonej mąki-i zachęca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MasłoMasło
CzekoladaCzekolada
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
WaniliaWanilia
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
WolnowarWolnowar
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn