Fudge Mint Ice Cream Torte
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, czekoladowe lody miętowe, wodę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowy Tort Lodowy, Miętowe Brownie i Oreo Hot Fudge z miętowym twarogiem bitą śmietaną, oraz Ciasteczka Miętowe I Krówki Kremowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast z folią; dno smarować tylko Patelnie wyłożone folią. W dużej misce, beat brownie mix, woda, olej i jajka 50 uderzeń łyżką, aż suche cząstki są zwilżone.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelniach.
Piec 15 do 20 minut. NIE PRZESADZAJ. Chłodne 15 minut. Użyj folii do podnoszenia warstw brownie z patelni; umieść na stojakach chłodzących. Schłodzić 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Umieść warstwy w zamrażarce na 1 do 2 godzin, aby ułatwić obsługę.
Tymczasem linia 2 (8-calowe) okrągłe patelnie na ciasto z folią. Miarka i naciśnij lody równomiernie do patelni, wyrównując szczyty. Zamrozić do twardości.
W rondlu 1-ćwiartkowym podgrzać pół na pół i 30 cukierków czekoladowych na małym ogniu, stale mieszając, aż cukierki zostaną stopione i sos będzie gładki.
Usuń folię z warstw brownie i lodów.
Umieść 1 warstwę brownie na talerzu; top z 1 warstwą lodów. Powtórz z pozostałymi warstwami brownie i lodów, kończąc warstwą brownie. Łyżka sosu nad tortem. Zamrozić co najmniej 2 godziny.
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
Wytnij pozostałe 8 cukierków na pół po przekątnej; ułóż cukierki na górnej zewnętrznej krawędzi torte.