Fudge-Filled Irresistible Peanut Butter Cookies
Fudge-Filled Irresistible Peanut Butter Cookies wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 48 i kosztuje 22 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Mieszanka mąki pillsbury best® all purpose, mleka, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Fudge filled irresistible peanut butter cookies, Nadziewane Krówkami Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Nadziewane Krówkami Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Płaszcz blachy do pieczenia bez trzymać gotowania sprayu.
Na ciasteczka: Beat masło orzechowe, skrócenie, brązowy cukier, mleko i wanilia w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka. Beat tylko do mieszania.
Mąkę, sodę i sól połączyć w średniej misce.
Dodaj do śmietany mieszaniny na niskiej prędkości, mieszając tylko do mieszania. Spadek poziomu łyżki stołowe 2 cale od siebie na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec 6 do 7 minut lub aż zestaw i po prostu zaczyna się brązowy. Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia.
Wyjmij do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Do napełniania: mikrofalowe słodzone mleko skondensowane i chipsy czekoladowe w średniej misce bezpiecznej dla mikrofali na wysokości przez 1 1/2 minuty lub do rozpuszczenia i gładkości po wymieszaniu. Wymieszać wanilią.
Rozłóż obficie po płaskiej stronie połowy ciastek. Top z pozostałych ciasteczek, płaska strona w dół, tworząc ciasteczka kanapkowe.