Frytki Z Grzybami Portobello

Frytki Z Grzybami Portobello
Portobello frytki z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 254 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, płatki pieprzu, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można go uznać za dość niedrogi, kosztujący około 1,92 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Pieczone Frytki Z Pieczarek Portobello, Portobello Mushroom Burger Z Domowymi Frytkami, oraz Rip Esselstyn ' s Portobello Mushroom Burger With Sweet Potato Fries dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Usunąć skrzela i łodygi od spodu grzybów i przyciąć krawędzie. Pokroić w paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Zmierz mąkę na talerzu ciasta. W innym talerzu lub misce ciasto, połączyć panko, Parmigiano, pietruszka, płatki czerwonej papryki i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Grzyby zagrzebać w mące, następnie umyć jajkiem i na koniec w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Pracując partiami, umieść panierowane plastry grzybów w gorącym oleju i smaż przez 3 do 4 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy arkuszowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn