Frytki z Garlicky Dijon Mayo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Shestring frytki z Garlicky Dijon Mayo spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 4 i koszty 34 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jeśli masz majonez rzepakowy, pietruszkę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Frytki Z Cukinii, Frytki z truflami Aioli, oraz Frytki Ze Słodkich Ziemniaków # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć ocet i czosnek w małej misce; odstawić 5 minut. Wymieszać z majonezem, musztardą i pietruszką.
Ziemniaki pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala; plastry stos i pokroić wzdłuż na paski o grubości 1/4 cala.
Umieścić w dużej misce; przykryć gorącą wodą.
Odcedzić ziemniaki; osuszyć ręcznikami papierowymi.
Połączyć ziemniaki, olej, i sól w dużej misce; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Piec w 450 przez 35 minut; ostrożnie obrócić i piec dodatkowe 10 minut lub aż lekko rumiane.