Frytki Z Cukinią Niskowęglowodanową
Przepis Low Carb cukinia frytki może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 55 minut. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka jajek, soli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Brownies Z Cukinii Low Carb, Najlepsze ciasto czekoladowe z cukinią o niskiej zawartości węglowodanów-wideo, oraz 15 minut Low-Carb cukinia Pizza piec dla jednego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Cukinię pokroić na 3 cale długości, a następnie pokroić każdy kawałek na 9 frytek.
Frytki z cukinii umieścić na durszlaku i posypać solą.
Niech kawałki cukinii spuścić przez co najmniej 1 godzinę, aby usunąć nadmiar płynu.
Jajka ubić w płytkiej misce.
W drugiej płytkiej misce wymieszać migdały, parmezan i włoską przyprawę. Sól spłucz z cukinii i osusz papierowymi ręcznikami.
Każdy kawałek cukinii zanurzyć w ubitym jajku i zwinąć w powłokę migdałową.
Ułożyć frytki na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż cukinia będą miękkie i powłoka jest chrupiące i rumiane, o 25 protokół, obracając je w połowie czasu gotowania.